Snapchat regjistroi rritjen më të lartë, tani ka 293 milionë përdorues

Aplikacioni popullor Snapchat ka parë rritjen më të madhe në disa vite.

 

Numri i përdoruesve aktivë të përditshëm të Snapchat u rrit në 293 milionë, një rritje prej 23 për qind mbi të njëjtën periudhë të vitit të kaluar.

Kjo në fakt është rritja më e madhe në vitet e fundit, dhe rritja e mëparshme më e madhe prej 22 për qind e regjistruar katër vjet më parë është përmirësuar gjithashtu.

Rritja e Snapchat gjithashtu tejkaloi atë të Twitter, i cili regjistroi 206 milionë përdorues aktivë të përditshëm në tremujorin e dytë.

Të ardhurat totale u rritën me një shumë mbresëlënëse 116 për qind në 982 milionë dollarë, që është rezultati më i mirë deri më tani. Rritja është më e shpejtë edhe në krahasim me Twitter dhe Facebook.

Rritja i atribuohet kryesisht bllokimit të futur për shkak të pandemisë së coronavirusit, por edhe aplikacionit të përmirësuar të Android.

Related posts

Amazon do të shesë televizorët e vet në të ardhmen

D V

Apple nuk po punon vetëm në M2, por edhe në një procesor të dytë

D V

Disa detaje të reja rreth ngjarjes për iPhone 13 që do të mbahet më 14 shtator

D V

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com