Snopçe: Nuk e mbështesim interpelancën kundër Xhaferit

Shkup, 6 korrik – Deputeti i ASH-së, Halil Snopçe thotë se arsyeja e interpelancës kundër kryetarit të Kuvendit është e pabazë dhe nuk do ta mbështesin.

 

Sipas tij, opozita ka shumë vërejtje ndaj Xhaferit si kryetar i Kuvendit por në rastin konkret opozita shqiptare vlerëson se përdorimi i gjuhës shqipe nga Xhaferi nuk përbën bazë për interpelancë kundër të parit të Kuvendit.

Ndryshe ndaj Xhaferit interpelancë ngritën VMRO-DPMNE dhe Levica përshkak se Xhaferi para Parlamentit Europian foli në gjuhën shqipe.

Related posts

Në 15 përfaqësi konsulare do të jepen pasaporta për mërgimtarët

Redaksia

Deputeti i VMRO Mucunski pozitiv në Covid 19

R Zh

Votohet rezoluta e VMRO-së për vijat e kuqe gjatë negociatave me Bullgarinë

Z H

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More