Agjencia Zhurnal.mk

Solza Gërçeva: Slogani “Macedonia the Great”, një arsye e mirë për ta djeg marrëveshjen e Prespës

Shkup, 17 nëntor, Zhurnal.mk – Në Greqi ka nisur një fushatë me sloganin “Macedonia the Great”, që ka të bëjë me pjesën e Maqedonisë në anën greke. Kryetarja e partisë “Zëri për Maqedoninë”, Solza Gërçeva thotë se ky sllogan është arsye e mirë për ta djeg marrëveshjen e Prespës.

Fushata u promovua nga kryeministri grek Kiriakos Micotakis në Selanik. Ministria e jashtme në Shkup reagoi për këtë slogan duke thënë se ai rrënon mirëbesimin e ndërsjellët. Shoqata Greke e Eksportuesve (SEVE) të enjten lëshoi një logo të re për të gjitha produktet e prodhuara në rajonin e Maqedonisë, Greqinë Veriore, e cila siç thuhet nga mediat vendore përfshin një lojë të zgjuar mbi historinë antike siç janë ‘Maqedonia Toka e Madhe’, ‘Maqedonia Vera e Madhe ‘dhe’ Maqedonia e Madhe ‘.

Prezantimi u bë në margjinat e Samitit të Selanikut 2019 në prani të kryeministrit grek Kyriakos Mitsotakis i cili duartrokiti masën strategjike.

Marketing 2/1

Marketing 2/2

Marketing 2/1

Marketing 2/2

R ZH

Lajmet e fundit

Loading...