Sondazhi i “Veçer”: Mbi 85% e qytetarëve të Shkupit mendojnë se premtimi i Arsovskës për transport publik falas nuk është i vërtetë!

Shkup, 5 tetor – Sondazhi online i gazetës “Veçer” se vallë “A është i vërtetë premtimi për transport falas me autobus në Shkup?”, tregon se shumica e qytetarëve të Shkupit mendojnë se premtimi i kandidates së VMRO-DPMNE-së Danella Arsovska nuk është i vërtetë.Advertisements

 

Mbi 85% e banorëve të Shkupit besojnë se premtimi i transportit falas me autobus në Shkup nuk është real dhe më pak se 15% besojnë se është i mundshëm.

Deri tani, Danella Arsovska nuk pranon t’i përgjigjet pyetjes së gazetarëve se sa do të kushtonte transporti publik falas në Shkup me 250 eko-autobusë të premtuar.

Related posts

Bekim Saliu: Kumanova bastion i rezistencës kombëtare

D V

Sali: Përmes Master Planit do të jepet një zgjidhje për ta bërë Çairin vend urbanistik

D V

Shilegov: Shkupi po bëhet metropol evropian ku njerëzit janë të rëndësishëm

D V

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More