Agjencia Zhurnal.mk

Soreca: Reforma në drejtësi është e pakthyeshme

Ambasadori i BE-së në Shqipëri Luigi Soreca gjatë një konference tha se reforma në drejtësi është e pandalshme dhe se është shumë e rëndësishme për qytetarët shqiptarë.

Ai theksoi gjithashtu se vetë BE do të vazhdojë ta mbështesë këtë proces të reformave dhe se do të vazhdojë monitorimin e standardeve në bashkëpunim me partnerët amerikan.

“Shoqëria cilivie është pjesë kyçe e imuniteti të trupës gjyqësore dhe bëhet e tillë kur ata bëjnë monitorim të vazhdueshëm. Sistemi duhet të ruhet dhe është puna e çdo qytetari që të denoncojë ata që marrin apo japin ryshfet. Është puna e institucioneve që të marrin masat konkrete kundër shkelësve dhe të sigurohet që të funksionojë një sistem i shëndetshëm llogaridhënie.

Marketing 2/1

Marketing 2/2

Marketing 2/1

Marketing 2/2

Z H

Lajmet e fundit

Loading...