Sot një pjesë e Radishanit pa ujë

Shkup, 10 shtator – Rruga “Gjore Gjorevski” në Radisani sot do të jetë pa ujë, njoftoi NP “Ujësjellës -Kanalizime” – Shkup.Ndërprerja e furnizimit me ujë është për shkak të një defekti të lidhjes së tubit të furnizimit me ujë F5 / 4 “në rrugën” Gjore Gjorevski “bb dhe do të zgjasë deri në përfundimin e defektit.

 

Related posts

Zëvendëskryetari Dimitrov, sot në konferencë për Ballkanin Perëndimor në Selani

D V

Kuvendi i solli ndryshimet e Kodit penal

D V

Osmani në Forumin e Dubrovnikut do të flasë në panelin “Bashkësia ndërkombëtare dhe vendet e Ballkanit Perëndimor: si t’i japim fund karantinës?”

D V

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More