Maqedoni

Sot thuhen fjalët përfundimtare për rastin “Shuplaka”

Zhurnal Ads

Shkup, 28 shtator, zhurnal.mk – Gjyqi për dhunën para Komunës së Qendrës në qershor 2013 vazhdon sot me fjalët përmbyllëse të palës mbrojtëse.

Në seancën dëgjimore të javës së kaluar, Prokuroria dhe mbrojtja e të akuzuarve Nikolla Gruevski dhe Aleksandar Trajkovski thanë fjalët mbyllëse.

Avokati Jovica Strasevski, mbrojtës i të akuzuarit Trajkovski, në fjalën e tij përfundimtare para Gjykatës tha se Prokuroria nuk e dëshmoi aktin e dhunës në asnjë moment dhe kërkoi lirimin e tij.

Prokurorja Fatime Fetai në fjalën e saj përmbyllëse kërkoi nga Gjykata që të ndëshkojë nxitësit e dhunës para Komunës së Qendrës, Nikolla Gruevski dhe Mile Janakieski, në mënyrë që të parandalojë të gjithë të tjerët nga qëllimet e tilla në të ardhmen.

Avokati sipas detyrës zyrtare i të akuzuarit të parë Nikolla Gruevski tha se e gjithë vepra dëshmohet vetëm nga një bisedë, e cila, siç tha ai, ishte marrë në mënyrë të paligjshme.

Postime të ngjashme

Zaev reagon ndaj brutaliteti policor që ndodhi në Manastir: Nuk do të lejojmë raste të tilla të kalojnë pa dënim

XH,I

Nxënësit në Maqedoni pas shkollimit fillor dhe të mesëm, njohuri marin vetëm sikur kanë mësuar 7,3 vjet

Z H

Qeveria propozon ulje të çmimit për taksën gjyqësore për personat fizik

Z H
duke ngarkuar....

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read more...