Agjencia Zhurnal.mk

Sotirovski: Gjykata dhe Prokuroria Speciale ta ndriçojnë rastin e padëshiruar në BFI

Shkup, 13 maj – Gjykata dhe prokuroria publike duhet ta ndriçojnë ngjarjen e pakëndshme në Bashkësinë Fetare Islame (BFI). Nga atje është motivimi im për ndriçim sa më të shpejtë të kësaj ngjarje, sepse Komisioni për marrëdhënie me bashkësitë fetare dhe grupet religjioze ka qenë pjesë e personave të theksuar për sulm dhe përpjekje për çfarëdo qoftë ndryshimeve në BFI. Ky nuk është, as nuk do të jetë qëllimi jonë”, theksoi sot drejtori i Komisionit, Darijan Sotirovski.

Theksoi se e respektojnë BFI-në, ajo është faktor serioz dhe partner i shtetit.

Në pyetjen se kush është kryetar legjitim i BFI-së, tha se ai është Reis ul ulema Haxhi Sulejman efendi Rexhepi, ndërsa Skender Buzaku nuk ka zgjidhje të plotfuqishme dhe nuk mund të bashkëpunojnë me të.

Marketing 2/1

Marketing 2/2

Marketing 2/1

Marketing 2/2

T E

Lajmet e fundit

Loading...