Agjencia Zhurnal.mk
Maqedoni

Spasovaki: Kemi paguar bonus rroga për vitin 2017, 2018, 2019 dhe do ta paguajmë edhe për vitin 2020

Shkup, 3 prill – Paguajmë rroga bonus për vitin 2017, 2018 dhe 2019 dhe deri në qershor do t’i paguajmë edhe për vitin 2020, tha ministri i Punëve të Brendshme, Oliver Spasovski në emisionin “Stadion” në Kanal 77.

Tani, theksoi ai, për herë të parë, janë duke u paguar bonus pagat e oficerëve të policisë të cilët kanë punuar më shumë se 150 orë punë jashtë orarit gjatë vitit.

“Pikërisht mbi këtë bazë, kur MPJ-ja nuk paguante, kishim numër të madh të padive dhe MPB-ja shpenzoi fonde të mëdha për të paguar orët shtesë, por edhe shpenzimet gjyqësore dhe interesat dhe e gjitha ishte barrë financiare për policinë”, tha Spasovski.

Spasovski gjithashtu theksoi se deri më tani ata kanë dyfishuar pagat e të gjithë punonjësve në MPB për pesë për qind dhe se ka profesionalizim të plotë të policisë dhe për këtë kanë vendosur prioritet strategjik në MPB.

”Për ne është shumë e rëndësishme që oficerët e policisë t’i përmbushin kriteret. Duam të kemi oficerë policie që do të jenë krenaria e këtij vendi. Standardet janë ato që përshkruhen në pjesën e policisë dhe këtu nuk ka asnjë diskriminim. Vetëm ai që i plotëson kushtet mund të marrë pjesë”, tha Spasovski.

Spasovski pret jehonë të madhe nga policia në vaksinimin masiv.

Postime të ngjashme

Konferencë rajonale “Mbrojtja nga tregtia me fëmijë dhe eksploatimi i tyre në Ballkanin Perëndimor”

Zekirija Haxhiu

Sot mbahet mbledhja e Këshillit të BE-së, shanset për Maqedoninë janë shumë të vogla

Zekirija Haxhiu

Qeveria do të marrë vendim për taksën ekologjike dhe TVSH më të vogël për energjinë

Zekirija Haxhiu

11 qytete pa raste aktive me Covid, situata e qëndrueshme

Zekirija Haxhiu

Konferencë “Arsimi i lartë dhe biznesi – sfida dhe prioritete të përbashkëta”

Zekirija Haxhiu

Panel diskutim për perspektivat euro-atlantike të Maqedonisë së Veriut

Zekirija Haxhiu

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Akcepto Më tepër...