Agjencia Zhurnal.mk

Spasovski- Bërnz: Konfirmohet partneriteti dhe bashkëpunimi midis Maqedonisë së Veriut dhe SHBA-së

Shkup, 21 shtator – Bashkëpunimi, partneriteti dhe miqësia e jashtëzakonshme nga Republika e Maqedonisë së Veriut dhe SHBA-së u konfirmuan edhe njëherë në takimin e sotëm të punës midis ministrit të Punëve të Brendshme Oliver Spasovski dhe ambasadores amerikane, Kejt Mari Bërnz, e shoqëruar nga Daglas V. Mejden, menaxher programor i ICITAP- Programit dhe Hit Vard, zyrtar rajonal i sigurisë që u mbajt në Ministrinë e Punëve të Brendshme (MPB).

Theksi i takimit, siç informojnë nga Ministria e Punëve të Brendshme, është vendosur në procesin e integrimit në Bashkimin Evropian dhe anëtarësimin e Republikës së Maqedonisë së Veriut në NATO, si dhe luftën kundër krimit të organizuar, trafikimit njerëzor, emigracionit të paligjshëm, terrorizmit dhe krimit kibernetik.

Ministri Spasovski vuri në dukje intensitetin e pandalur në përpjekjet për ta forcuar profesionalizmin e policisë i cili do të kontribuojë në tejkalimin me sukses të sfidave në aktivitetet e Ministrisë së Punëve të Brendshme.

Bashkëbiseduesit në takim edhe një herë e konfirmuan partneritetin dhe bashkëpunimin, ndërsa ministrit Spasovskit i shprehën urime për sukses në punën e mëtejshme në krye të MPB-së.

Marketing 2/1

Marketing 2/2

Marketing 2/1

Marketing 2/2

T E

Lajmet e fundit

Loading...