Agjencia Zhurnal.mk
Maqedoni

Spasovski i vizitoi kandidatët për nëpunës policorë në Qendrën për trajnim në Idrizovë

Shkup, 28 janar – Kënaqësi të veçantë tregon fakti që edhe kjo gjeneratë mund të lavdërohet me përforcimin e barazisë gjinore, gjegjësisht 100 nga numri i përgjithshëm i kandidatëve për nëpunës policorë janë gra, gjë që sigurisht do të kontribuojë për integrimin më të suksesshëm të grave në polici, roli i të cilave është jashtëzakonisht i rëndësishëm në punën policore, theksoi ministri i Punëve të Brendshme Oliver Spasovski gjatë vizitës në Qendrën për e trajnim në Idrizovë, duke shprehur kënaqësi për ftesën për të parë se si duket një ditë pune për kandidatët për oficerë policie nga gjenerata 2019/2020, informon Zhurnal.mk

Ai theksoi se megjithëse trajnimi profesional për oficerët e policisë zgjat 12 muaj, kjo gjeneratë u detyrua të përshtatet me kushtet e shkaktuara nga pandemia e koronavirusit, e cila i bëri ata të ndiqnin trajnimin profesional për një periudhë prej një viti dhe dy muaj, të ndarë në katër grupe .

Ministri  u tha kandidatëve për policë të bëjnë më të mirën deri në fund të këtij moduli të fundit, në mënyrë që të përmirësojmë rezultatet në emër të aspiratave profesionale.

Gjatë vizitës, ministri pati takim me Ndihmës ministrin e Qendrës për trajnim, Goce Baçanov, i cili informoi për situatën aktuale në Qendrën e Trajnimit, kursin e edukimit policor dhe sfidat me të cilat përballet gjenerata 2019/2020, si dhe si aktivitete të planifikuara të Qendrës. në vitin e sapo filluar, në drejtim të edukimit të vazhdueshëm policor në përputhje me kriteret e cilësisë në nivel kombëtar dhe ndërkombëtar.(Zhurnal.mk)

Postime të ngjashme

Mickoski niset drejt Koçanit

D V

Bullgaria do të dërgojë ndihmë për shuarjen e zjarreve në Maqedoni

D V

Zaevi: Unë dhe disa ministra jemi nisur drejt Koçanit

D V

Në territorin e Qytetit të Shkupit intervenime për 16 zjarre, të gjithë janë lokalizuar

D V

Po evakuohen personat e palëvizshëm dhe prona pas zjarrit në lokalitetin Pasjak në rajonin e Pehçevës-Dellçevës

D V

QMK: Zjarre në tërë vendin, gjendja më kritike në Koçan

D V

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Akcepto Më tepër...