Spasovski: Këtë vit ka rënie të vjedhjeve

Shkup, 12 korrik – Ministri i Brendshëm Oliver Spasovski sot deklaroi se ka një rënie të numrit të vjedhjeve krahasuar me vitin e kaluar, e cila sipas tij është për shkak të aktiviteteve parandaluese të Ministrisë.

 

Duke iu përgjigjur pyetjeve të gazetarëve pas hapjes së sotme të një zyre në komunën e Ilindenit, Spasovski informoi se së bashku me Departamentin e Parandalimit po punojnë për t’u treguar qytetarëve se si dhe si të mbrojnë shtëpitë e tyre, sepse, siç tha ai, të gjithë duhet të kontribuojnë për sigurinë publike.

“Viti i kaluar, 2020, ishte një vit në të cilin ne treguam rezultate shumë të mira në shumë fusha, madje kishim rezultate që janë më të mirat në 30 vitet e fundit në shumë lloje të krimit.

Këtë vit, qëllimi ynë është të përmirësojmë më tej ato rezultate dhe të zvogëlojmë krimin sa më shumë që të jetë e mundur në një farë mase që do të ishte mirë për të gjithë ne dhe për qytetarët dhe për sigurinë.

Pra, ne punojmë në këtë pjesë me vazhdimësi dhe përkushtim maksimal jo vetëm për t’i parandaluar ata, por edhe për të gjetur autorët dhe për të mbajtur përgjegjësi për këtë”, tha Spasovski.

Ai shtoi se javën e kaluar u pastruan rreth 26 vjedhje në territorin e Qytetit të Shkupit, kryesisht vjedhjet e infrastrukturës së operatorëve të telekomit

Related posts

Vazhdimi i të drejtës së bursës – për nxënësit në shtator, për studentët në tetor

Z H

Nga gjithsej 330 mijë të vaksinuar, 92 prej tyre janë të infektuar me Covid-19

Z H

Moti sot me reshje të shiut dhe bubullima

Z H

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com