Ndahen bursa për studime në Itali për vitin akademik 2021 – 2022

Shkup, 5 korrik – Ambasada e Italisë në Shkup njofton për mundësi për fitim të stipendive për shtetasit e Maqedonisë për studime në Itali për vitin akademik 2021-2022, informon Zhurnal.

 

Siç kumtoi Ministria e Arsimit dhe Shkencës, të interesuarit mund të aplikojnë për kategoritë në vijim:

Studime për magjistraturë në fushën e artit vizatimor, muzikë dhe vallëzim.

Studime për doktoraturë: Kurse të avansuara për perfeksionim të gjuhës për studentë për gjuhë italiane (tre muaj) dhe aktivitete hulumtuese.

Më tepër informata për aplikim keni në ueb faqet: https://studyinitaly.esteri.it dhe www.ambasada.esteri.it

Aplikacioni bëhet online më së voni derimë 13 korrik në ora 14:00.//Zhurnal.mk

Related posts

Varviciotis: BE-ja të jetë konsekuente dhe kredibile në obligimet ndaj Ballkanit Perëndimor

D V

Deputeti i BESËS – propozues i Ligjit për Korridorin 8, falenderon deputetët që e votuan

Z H

Numri i të infektuarve vazhdon të jetë i lartë, nuk ka nevojë për dozë të tretë të vaksinës

Z H

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More