Maqedoni

Stojanoska: Dekretet e miratuara nga Qeveria mbi gjendjen e jashtëzakonshme ishin për manipulim të zgjedhjeve

Zhurnal Ads

Shkup, 30 shtator – Dafina Stojanoska, anëtare e KQ të VMRO-DPMNE në paraqitjen e saj të ftuar në Tv24 foli për qëndrimin e VMRO se nuk do të votojë për zgjatjen e gjendjes së jashtëzakonshme sepse dekretet që u miratuan më parë nuk dhanë efekte për të kapërcyer ekonomik dhe krizë shëndetësore.

-VMRO ishte ndër partitë e para që bëri thirrje për gjendje të jashtëzakonshme, por sot kemi ardhur në faktin se pas atyre dekreteve të deklaruara kemi parë që arsyeja pse ato janë miratuar nuk ishte pandemia që goditi Maqedoninë dhe natyrisht kriza ekonomike që kemi paralajmëruar nga mauji Shkurt. Por ne pamë që asnjë efekt i atyre dekreteve nuk u arrit sepse shumë prej atyre dekreteve nuk ishin të destinuara për krizën ekonomike, ato ishin të destinuara për qëllime të tjera, për të mos përmendur abuzimet për zgjedhjet që pasuan, ato nuk kishin për qëllim vetëm për krizën shëndetësore dhe kjo është arsyeja pse sot ne jemi në një krizë edhe më të thellë shëndetësore e cila është gjithashtu ekonomike e cila të dy në periudhën vijuese do të thellohen, tha Stojanoska.

Ajo shtoi se për këto arsye sot VMRO deklaroi publikisht se ne nuk do të votojmë për këto dekrete sepse ato nuk sollën ndonjë gjë pozitive.

Postime të ngjashme

Përfundoi projekti Evoluim i standardeve për gjykim të drejtë

Z H

Nikollovski: Duhet të vazhdojmë me reforma të fuqishme në pjesën e luftës kundër korrupsionit

admin

Paralajmërohet reforma për administratë moderne dhe efikase

T E
duke ngarkuar....

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read more...