Agjencia Zhurnal.mk

Stojanoska: ‘Fshesa’ duhej të fillonte nga Filipçe

Shkup, 27 qershor – Deputetja e VMRO në seancën e sotme ka thënë se rekonstruimi i qeverisë nuk paraqet ndonjë gjë të re në përmirësimin e punës së saj, Stojanoska ka potencuar se qeveria është shumë larg transparencës së premtuar.

‘Qeveria më transparente sot ka rënë në transparencë sepse dolën në pah skandalet dhe korupsioni, ka mbetur transparenca vetëm si premtim dhe mundësi për blerje kohë dhe aktrim në realizimin e reformave’, ka thënë Stojanoska.

Deputetja Stojanoska ka thënë se fsheha duhej të niste nga ministria e shëndetësisë e deri tek zëvendës kryeministrat.

Marketing 2/1

Marketing 2/2

Marketing 2/1

Marketing 2/2

T E

Lajmet e fundit

Loading...