Agjencia Zhurnal.mk

Stoltenberg-Esper: Të mos lejojmë të kthehet në krizë sigurie

Bruksel, 27 qershor – Kriza kovid ishte ndër temat kryesore të diskutimit e u kërkua që vendet anëtare të mbështesin njëra tjetrën për të mos ejuar që kriza sëndetësore të kthehet në krizë sigurie

“Të gjitha shtetet anëtare të NATO-s duhet të qëndrojnë fuqishëm që kjo  krizë shëndetësore të mos shndërrohet në krizë sigurie për shkak se sfidat me të cilat u ballafaquam para pandemisë nuk është zhdukur. Punojmë së bashku në përgjigje të balansuar të raketave të reja ruse që janë të rrezikshme dhe destabilizuese”, u shpreh sekretari i përgjithshëm i NATO-s Jens Stoltenberg.

“Vazhdojmë ti mbështesim të gjithë ithtarët të arrijnë buxhetin prej 2 % të bruto prodhimit vendor. Vitet e kaluara kemi bërë përparim  të madh por mbetet ende punë për të siguruar mbrojtje kolektive”, theksoi sekretari i mbrojtjes i ShBA-ve, Mark Esper.

Marketing 2/1

Marketing 2/2

Marketing 2/1

Marketing 2/2

T E

Lajmet e fundit

Loading...