Agjencia Zhurnal.mk

Studentët e UT-së morën pjesë në punëtorinë e organizuar nga Këndi Austriak

Tetovë, 12 nëntor – Studentët e Programit Studimor të Gjuhës dhe Letërsisë Gjermane të Fakultetit Filologjik të Universitetit të Tetovës morën pjesë në punëtorinë e organizuar nga Këndi Austriak në Universitetin e Shtipit. Kjo punëtori u udhëhoq nga shkrimtarja dhe poetja e re austriake, zonja Katharina Wenty.

Tema që trajtoi ky aktivitet ishte “Slam Poetry” ku u bë prezantimi i zhanreveojeve të ndryshme të poezive të shoqëruara me performansë krijuese. Studentët tanë, të shoqëruar nga Mr. Sc. Lazim Ahmedi njëherësh edhe koordinator i Këndit Austriak në UT, në këtë punëtori poezitë e tyre i krijuan në disa fazave retorike, si: invention, dispositio, elocution, memoria dhe actio.

Punëtoria e organizuar nga Këndi Austriak u financua nga Ambasada e Austrisë në Republikën e Maqedonisë së Veriut.

Marketing 2/1

Marketing 2/2

Marketing 2/1

Marketing 2/2

T E

Lajmet e fundit

Loading...