Agjencia Zhurnal.mk

Studentët rikthehen në protestë në dhjetor

Tiranë, 15 nëntor – Studentët në Shqipëri do të nisin sërish protestat në dhjetor dhe tashmë ka edhe një datë.

Është “Lëvizja për Universitetin” e cila njofton se më 4 dhjetor ora 11.00 studentët do të dalin sërish në shesh përpara ministrisë së Arsimit. Sipas njoftimit të shpërndarë në rrjetet sociale, studentët do të protestojnë sërish për plotësimin e kërkesave të tyre.

“ME MIJËRA NË PROTESTË! Më 4 dhjetor, në njëvjetorin e nisjes së protestave madhështore të studentëve, mblidhemi sërish me mijëra në protestë: KUNDËR, Ligjit të arsimit të lartë, Financimit të universiteteve private me paratë tona, Abuzimit me të drejtat e studentëve PËR Arsim cilësor, Dyfishimin e buxhetit të arsimit të lartë, Përgjysmimin e të gjitha tarifave, Votë të barabartë studentë-pedagogë, Kushte dinjitoze studimi dhe jetese, Perspektivë punësimi profesional. NE DO TË FITOJMË! BASHKË ME STUDENTËT, E GJITHË SHOQËRIA!”- thuhet në njoftim, shkruan Lapsi.al

Marketing 2/1

Marketing 2/2

Marketing 2/1

Marketing 2/2

XH.I

Lajmet e fundit

Loading...