Agjencia Zhurnal.mk

Studentët rinisin fuqishëm protestat, ja kur do të fillojnë

Studentët kanë paralajmëruar se do të kthehen sërish në protesta. Në një postim në faqen e Facebook të “Për Universitetin”, ata shkruajnë se do të rinisin protesta madhështore.

Ata do të ngrihen kundër disa çështjeve si: Ligjit të arsimit të lartë, Financimit të universiteteve private me paratë e tyre, Abuzimit me të drejtat e studentëve.

Postimi i plotë:

ME MIJËRA NË PROTESTË!

Më 4 dhjetor, në njëvjetorin e nisjes së protestave madhështore të studentëve, mblidhemi sërish me mijëra në protestë:

KUNDËR
• Ligjit të arsimit të lartë
• Financimit të universiteteve private me paratë tona
• Abuzimit me të drejtat e studentëve

PËR
• Arsim cilësor
• Dyfishimin e buxhetit të arsimit të lartë
• Përgjysmimin e të gjitha tarifave
• Votë të barabartë studentë-pedagogë
• Kushte dinjitoze studimi dhe jetese
• Perspektivë punësimi profesional

NE DO TË FITOJMË!
BASHKË ME STUDENTËT, E GJITHË SHOQËRIA!

Marketing 2/1

Marketing 2/2

Marketing 2/1

Marketing 2/2

T E

Lajmet e fundit

Loading...