Agjencia Zhurnal.mk

Sugareski: Rritja e akcizës së karburanteve është një masë kundër krizës

Shkup, 25 prill – Rritja e akcizës për karburantet është një masë anti-krizë, dhe jo një masë për të ngarkuar qytetarët, tha në konferencën e sotme për shtyp Ministri i Transportit dhe Lidhjeve, Goran Sugareski.

I pyetur për pozicionin pas njoftimeve të protestës nga transportuesit, Sugareski tha se karburantet janë 20 denarë më lirë në krahasim me muajt e fundit të vitit të kaluar dhe fillimin e këtij viti, duke shtuar se të gjithë palët e interesuara në vend duhet të tregojnë solidaritet.

“Nuk ka asnjë llogaritje, asnjë politikë, prezantimi i akcizës është ekskluzivisht për të ndihmuar qytetarët e vendit tonë,” tha Sugareski.

Marketing 2/1

Marketing 2/2

Marketing 2/1

Marketing 2/2

T E

Lajmet e fundit

Loading...