Agjencia Zhurnal.mk

Sugarevski: Jo të gjitha ndërtimet pa leje do të legalizohen

Shkup, 12 dhjetor – Ligji i ri për legalizimin e ndërtesave ilegale të ndërtuara deri në tetor të vitit 2019 është ende duke u hartuar dhe së shpejti do të dorëzohet në Qeveri, njoftoi Ministri Sugarevski.

Ai shpreson që ligji të miratohet dhe thotë se zbatimi i tij nuk do të krijojë kaos urbanistik dhe nuk të mundësohet legalizimi i të gjitha objekteve.

Por një gjë është e qartë, për legalizim të ndërtimeve pa leje do të mund të aplikojnë edhe qytetarët që i kanë lëshuar afatet për dorëzimin e dokumentacionit me zgjidhjen aktuale ligjore.

Marketing 2/1

Marketing 2/2

Marketing 2/1

Marketing 2/2

T E

Lajmet e fundit

Loading...

Regjistrim Domain, Ueb Hosting, Uebfaqe për kompaninë tuaj, vetëm për    273 euro

error: Content is protected !!