Agjencia Zhurnal.mk

Sugarevski në Dogana kurse Avni Rustemi në Agjencinë për rini dhe sport

Shkup, 15 shtator – ‘Republika’ jozyrtarisht mëson emrat e drejtorëve në një pjesë të madhe të institucioneve shtetërore dhe agjencioneve ndërkohë që përflitet se ish ministri për transport dhe lidhje Goran Sugarevski do të jetë drejtor gjeneral në Dogana.

Drejtorëte tjerë janë kuadro nga BDI edhe atë, në AEK do të ulet ish zv.kryeministri Festim Halili, Besim Koka në Mepso, në QMK do të ulet Bardhyl Nasufi, në Inspektoratin shtetërorë të punës Hadi Fetishi, Drejtoria për udhëheqjen e librave amë do të drejtohet nga Amir Shabani, Agjencioni për rini dhe sport nga Avni Rustemi kurse Qendra për arsim të të rriturve nga Nagip Nazmiu.

Marketing 2/1

Marketing 2/2

Marketing 2/1

Marketing 2/2

T E

Lajmet e fundit

Loading...