Agjencia Zhurnal.mk

Sulm fizik mes dy fshatarëve në Kërçovë

Mobile Logo

MAQEDONI

Sulm fizik mes dy fshatarëve në Kërçove

Kërçovë, 9 gusht – Në bulevardin “Oslloboduvanje” në Kërçovë, mbrëmë rreth orës 21:40, është prishur rendi dhe qetësia publike me sulm fizik të kryer nga ana e 36-vjeçarit B.R. ndaj personit e Xh.M. 49 vjeç, të dy nga fshati i Kërçovës, Strogomishtë e Poshtme.

Zëdhënësi i SPB Ohër, Stefan Dimoski informoi se kundër sulmuesit do të ngrihet akuza përkatëse.

Marketing 2/1

Marketing 2/2

Marketing 2/1

Marketing 2/2

T E

Lajmet e fundit

Loading...