Agjencia Zhurnal.mk

Sulmohet një mjek në Toksikologji, kërkon ndihmë në Urgjencë

Shkup, 20 shtator – Një mjek në Klinikën e Toksikologjisë në kompleksin “Nënë Tereza” u sulmua këtë pasdite, pas së cilës ai kërkoi ndihmë në Qendrën e Urgjencës.

Ai ishte mjek kujdestar i cili përfundoi me disa hematoma dhe prerje në trup, pasi u sulmua nga babai dhe fëmija i tij.

Arsyeja e sulmit, sipas shpjegimit nga klinika, ishte reagimi i papritur i prindit pasi iu tha që fëmija që po merrte për ekzaminim ishte nën 14 vjeç dhe u dërgua në Pediatri.

Pas kësaj përgjigjeje, ndodhi një sulm ndaj mjekut, të cilit iu dha një skanim i kokës në Qendrën e Urgjencës dhe u diagnostikua me një hematomë sipërfaqësore në sy, një në parakrah dhe prerje.

Marketing 2/1

Marketing 2/2

Marketing 2/1

Marketing 2/2

T E

Lajmet e fundit

Loading...