Syrija Rashidi u zgjodh Kryetar shtabi i Aleancës në Strugë

Shkup, 4 shtator – Dega e Aleancës për Shqiptarët në Strugë zgjodhi deputetin e zonës, Syrija Rashidi për Shef të Shtabit Zgjedhor për zgjedhjet lokale në Komunën e Strugës.

 

“Drejt fitores së 17 Tetorit, për ta rikthyer komunën në duart e qytetarëve e për ta liruar nga një grup i vogël që e kanë zaptuar atë sikur të jetë pronë personale e tyre.

Për qeverisje me ndershmëri dhe trasparencë!”, thuhet ne njoftimin e ASH – Strugë.

Related posts

“Finance Think”: Rritja e BPV-së ështrë rezultat i imunizimit masiv dhe normalizimit të rrjedhave ekonomike

N E

Nesër do të ketë kufizime në disa rrugë të Shkupit

D V

Jansha: Është mirë që Bullgaria të pranojë se kanë një gjuhë të ngjashme me maqedonishten

D V

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More