Takim i bujqëve me përfaqësues të MBPEU-së dhe FSHBU-së

Shkup, 2 korrik – Rrjeti i Kooperativave Bujqësore në bashkëpunim me Ministrinë e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Ekonomisë së Ujërave (MBPEU) sot realizojnë takim me rastin e 3 korrikut, Ditës Ndërkombëtare të Kooperativave.

 

Në takim do të marrin pjesë përfaqësues të kooperativave bujqësore, Ministrisë, Fakultetit të Shkencave Bujqësore dhe Ushqimit (FSHBU) dhe Fondacionit Maqedonas për Zhvillimin e Ndërmarrjeve. Nikoqir, së bashku me Rrjetin e Kooperativave Bujqësore, është Kooperativa Bujqësore Prespa APPLE nga fshati Asamati.

Ministri i Bujqësisë, Arianit Hoxha, kryetari i Rrjetit të Kooperativave Bujqësore, Mende Ivanovski dhe menaxheri i Prespa APPLE, Agron Rexhepi është planifikuar që të mbajnë fjalim.

Maksima çdo bujk – anëtar i të paktën një kooperativë bujqësore është qëllim strategjik i Rrjetit.

“Ne jemi të bindur se performanca e përbashkët përmes kooperativave do të jetë një përgjigje e fortë ndaj sfidave në vendosjen dhe furnizimin dhe në zbatimin e standardeve dhe praktikave të mira bujqësore”, shtoi Rrjeti.

Motoja e këtij viti e Ditës Ndërkombëtare të Bashkëpunimit, e cila shënon vitin e 27-të me radhë, është “Le të rinovojmë së bashku – të ndërtojmë më mirë”.

Related posts

Zaev: Do të pranoj duel me Mickoskin kur të ketë esencë

D V

Ndërroi jetë gazetari, Mustafa Spahiu

D V

Dështimi politik i procesit të Berlinit

Z H

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com