Takim i Mariçiqit me kryetarin e ri të Këshillit për prokurorë publik Jolevski

Shkup, 4 tetor – Ministri i Drejtësisë Bojan Mariçiq, sot realizoi takim pune me kryetarin e ri të Këshillit për Prokurorë Publik, Antonio Jolevski.

“Roli i Këshillit të prokurorëve publik është jashtëzakonisht i rëndësishëm  në sistemin tonë juridik. Këshilli është institucion i rëndësishëm  përmes së cilit kontrollohet puna e prokurorëve. Mbledhja e parë e punës me kryetarin e ri të Këshillit për prokurorë publik Antonio Jolevski. I dëshirova punë të suksesshme, efikase dhe transparente”, publikoi në profilin e tij në Facebook, Mariçiq.

Related posts

Editorial: Nacionalizmi i Apasievit “djathtist” si faktor destabiliteti etnik në Maqedoni të Veriut

Z H

MPB: Në Shkup janë sanksiononuar 160 shoferë, 71 për vozitje të shpejtë

N E

MSH: Dje janë vaksinuar 12.062 qytetarë, 690.806 janë rivaksinuar

D V

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More