Takime me qytetarë, Osmani: Na duhet mbështetja juaj për të udhëheq me shtetin

nga Xh M

Karvani i kandidatit për president të shtetit nga Fronti Europian sot ka zbarkuar në Komunën e Zhelinës dhe Tetovë, respektivisht në fshatrat: Grupçin, Debërcë, Pallaticë, Trebosh dhe Strimnicë.

Kandidati për president Osmani ka shfrytëzuar takimet me qytetarët për të ndarë vizionin e tij dhe zotimet e parapara në Dekalogun e tij, ku ka përfshirë Agjendën politike dhe zotimet si president i ardhshëm.

Partitë politike nuk krijohen pa pasur një kontekst të madh politik, një kauzë të madhe politike, ka porositur Osmani.

“Ne jemi blloku i tretë, që pretendojmë më marr mandate dhe me udhëheq me shtetin. Dhe t’i ndërtojmë mur nacionalizmit të VMRO-DPMNE-së. Nuk do të ketë Qeveri pa ndryshime kushtetuese. Prandaj këto zgjedhje janë të jashtëzakonshme. Prandaj, na duhet mbështetja juaj. Ai që fiton më 24 prill fiton edhe me 8 maj”, tha Osmani. 

TË REKOMANDUARA

Kush jemi ne

Zhurnal.mk është Agjenci e Lajmeve e pavarur, e themeluar në vitin 2009, që e mbulon Maqedoninë, Kosovën, Shqipërinë edhe lajmet nga bota.

Regjistrohu

Subscribe my Newsletter for new blog posts, tips & new photos. Let's stay updated!

@2009-2024 – All Right Reserved. Designed and Developed by Anet.com.mk

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More