Taravari: Të punojmë që diferenca në Gostivar të jetë mbi 7000 vota

nga Redaksia

Gostivar, 21 prill – Koalicioni i opozitës shqiptare VLEN, sonte kishte tubim në Gostivar. Kandidati i VLEN-it, për president, Arben Taravari tha se fitoret në këtë qytet renditen që nga vitit 2016 një pas një..

Ai tha se nuk ka dyshim që në Gostivar të bëhet diferenca sa më e madhe e mundshme.

“Ne tash jemi radhitë si opozitë e bashkuar shqiptare. Ju lutem për mobilizim të jashtëzakonshëm. Se më thonë se m’ke premtu 7000 mijë vota diferencë, prandaj të punojmë këto ditë së bashku dhe ta sjellim fitoren e madhe”, deklaroi Arben Taravari.

Taravari tha se më 24 prill të jetë fitorja e parë ndërsa fitorja të vuloset më 8 maj.

TË REKOMANDUARA

Kush jemi ne

Zhurnal.mk është Agjenci e Lajmeve e pavarur, e themeluar në vitin 2009, që e mbulon Maqedoninë, Kosovën, Shqipërinë edhe lajmet nga bota.

Regjistrohu

Subscribe my Newsletter for new blog posts, tips & new photos. Let's stay updated!

@2009-2024 – All Right Reserved. Designed and Developed by Anet.com.mk

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More