Agjencia Zhurnal.mk

Të burgosurat në Lipjan fillojnë të prodhojnë maska kirurgjikale

Shërbimi Korrektues i Kosovës ka njoftuar se në Qendrën Korrektuese për Femra në Lipjan ka filluar prodhimi i maskave kirurgjikale, raporton Express.

Përmes një komunikate drejtuar mediave, SHKK’ja ka bërë me dije se këto maska kushtojnë vetëm 10 cent për copë dhe përmes tyre synohet ulja e shpenzimeve ekonomike në maska kirurgjikale dhe në rritjen e nivelit të parandalimit nga Pandemia “Covid -19” nëpër të gjitha institucionet korrektuese.

“Maskat e prodhuara nga të burgosurat e QKLF-së, fillimisht do të përdoren për nevojat e të gjitha institucioneve korrektuese dhe atyre të paraburgimit, e nëse është e nevojshme edhe për institucionet tjera shtetërorë”, thuhet në njoftim./Gazeta Express/

Në Qendrën Korrektuese për Femra në Lipjan ka filluar prodhimi i maskave kirurgjikale Në kuadër të implementimit të…

Posted by Shërbimi Korrektues i Kosovës on Monday, March 23, 2020

Marketing 2/1

Marketing 2/2

Marketing 2/1

Marketing 2/2

S.B.

Lajmet e fundit

Loading...