Të mërkurën Kuvendi i Kosovës diskuton për Marrëveshjen e Washingtonit

Kuvendi i Kosovës do të mblidhet të mërkurën në orën 10:00.

 

Në rend të ditës janë 11 pika, një ndër to është debati parlamentar për zbatimin e Marrëvëshjes së Washingtonit.

Rendi i ditës:

 1. Deklarimet jashtë rendit të ditës,
 2. Pyetjet parlamentare,
 3. Propozim-rezoluta për dënimin e gjenocidit në Srebrenicë,
 4. Debat parlamentar për zbatimin e Marrëveshjes së Uashingtonit,
 5. Shqyrtimi i Raportit vjetor të Performancës së Zyrës Kombëtare të Auditimit për vitin 2020,
 6. Shqyrtimi i Raportit vjetor të Radiotelevizionit të Kosovës për vitin 2020,
 7. Shqyrtimi i Raportit vjetor të Akademisë të Drejtësisë për vitin 2020,
 8. Emërimi i shtatë (7) anëtarëve të Këshillit të Kosovës për Trashëgimi Kulturore,
 9. Shqyrtimi i Rekomandimit të Komisionit funksional për Administratë Publike, Pushtet Lokal, Media dhe Zhvillim Rajonal për shkarkimin e anëtarëve të Bordit të Radiotelevizionit të Kosovës,
 10. Shqyrtimi i kërkesës së Komisionit për Bujqësi, Pylltari, Zhvillim Rural, Mjedis, Planifikim Hapësinor dhe Infrastrukturë për ndryshimin e emërtimit të këtij komisioni,
 11. Zgjedhja e drejtorit të Autoritetit Rregullator për Shërbimet e Ujit./21Media

Related posts

Ambasadorja sllovene: Pres me padurim thellimin e bashkëpunimit ndërmjet dy shteteve

D V

Kosovë: Rreth 90% të rasteve të infektimit janë me variantin Delta

D V

Vetëvendosje paralajmëron ndryshimin e ligjit që ua ndalon fëmijëve përdorimin e pijeve energjike

D V

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com