Të punësuarit në institucionet shtetërore të jenë në dispozicion për regjistrimin, rekomandon Qeveria

Shkup, 24 gusht – Qeveria sot solli vendim me të cilin i angazhon të gjitha ministritë dhe organet e administratës shtetërore t’i shqyrtojnë mundësitë që për nevojat e regjistrimit t’i vënë në dispozicion të Entit Shtetëror të Statistikës përkohësisht të punësuarit në këto institucione.

 

Qeveria këtë ua rekomandoi edhe Njësiteve të vetëqeverisjes lokale si edhe institucioneve nën kompetencë të tyre.

Related posts

Hoxha: Me rëndësi është që të kemi tregje për produkte bujqësore sipas standardeve të BE-së

Z H

Dimitrievski: Në zgjedhjet e ardhshme qytetarët në Kumanovë do të fitojnë

Redaksia

UEJL do të mundësojë vaksinimin e stafit dhe studentëve në objektin e tij

Redaksia

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com