Agjencia Zhurnal.mk

Tërnava falënderon Arabinë Saudite për përkrahjen ndaj Kosovës

Kryetari i Bashkësisë Islame të Kosovës, Naim Tërnava po qëndron në vizitë zyrtare në Arabinë Saudite.

Në ditën e parë të vizitës, Tërnava u prit në takim nga ministri për Çështje Fetare të Arabisë Saudite, Abdul latif Al-Shejh.

Ministri saudit theksoi se Arabia Saudie, me popullin, qeverinë dhe me mbretin e saj Selman bin Abdulaziz AL Saud dhe trashëgimtarin e Fronit Muhmed bin Selman janë të përkushtuar për bashkëpunim, mirëqenie dhe prosporitet për të gjithë popujt e botës.

Ai theksoi se populli i Kosovës ka vend të veçantë në zemrat e popullit saudit.

Ministri për Çështje Fetare i Arabisë Saudite e njohu Myftiun me punën që po bën Arabia Saudite në luftimin e ekstremizmit, terrorizmit dhe radikalizmit dhe me kontributin e madh që po jep për t’u respektuar të gjitha besimet dhe për një bashkëjetesë të të gjithëve pa dallim feje, race, gjuhe dhe etnie.

Tërnava falënderoi Mbretërinë e Arabisë Saudite për përkrahjen ofruar Kosovës në periudha të ndryshme dhe në sfera të ndryshe. Ai gjithashtu e njohu nikoqirin me punën dhe aktivitetin e BIK-ut duke theksuar përkushtimin e Bashkësisë Islame për kultivimin e bashkëjetesës dhe tolerancës ndërfetare ndërmjet qytetarëve të Kosovës

Marketing 2/1

Marketing 2/2

Marketing 2/1

Marketing 2/2

Z H

Lajmet e fundit

Loading...