Teuta Arifi: Asfaltimi i rrugës në Shipkovicë drejt përfundimit

Shkup, 23 korrik – Edhe një lajm i mirë për banorët e fshatit Shipkovicë. Asfaltimi i rrugës brenda fshatit është drejt përfundimit.

 

“Janë duke përfunduar punët për asfaltimin të rrugës brenda fshatit Shipkovicë, si dhe të rrugës e cila shpie deri tek Sh.F “Rilindja”, ka shkruar në Facebook Teuta Arifi.

Related posts

ESHS: Janë regjistruar gjithsej 199.313 persona, 57.470 amvisëri dhe 65.222 banesa

D V

Pendarovski: Regjistrimi sipas përkatësisë etnike duhet të bëhet pjesë e historisë

D V

Tabelat moderne informative me kod QR të vendosura në qindra ndërtesa me rëndësi kulturore dhe historike në Ohër

D V

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com