Teuta Arifi: Do të vazhdojmë me ndërtimin e rrugës e së Banjës si dhe vendosjen e ndriçimit publik

“Gjatë këtyre viteve investuam shumë në rrugën e Banjës! Pas ndërtimit të vendit për piknik dhe rregullimit të burimeve termo-minerale, do të vazhdojmë me ndërtimin e rrugës e së Banjës si dhe vendosjen e ndriçimit publik.” shkruan kryetarja e komunës së Tetovës Teuta Arifi në një postim në Facebook.

Related posts

ASH-AAA nderuan 14 viktimat nga tragjedia në Tetovë

D V

Gashi: BDI ndër vite nuk e përfundoi shkollën e Vizbegut

D V

MUÇA: Me 17 tetor të rrethojmë numrin 3 dhe të festojmë fitoren bindëse të Visarit në rrethin e parë

D V

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More