Teuta Arifi takohet me përfaqësuesit e shoqatës CORTEX

Shkup, 11 tetor – Sot në cilësinë e kandidates për kryetare të Komunës së Tetovës, nga përfaqësuesit e shoqatës CORTEX u prezantua Analiza e vlerësimit të nevojave të grave viktima të dhunës familjare.

Kjo analizë është përgatitur në kuadër të projektit “Institucionalizimi i shërbimeve cilësore për rehabilitimin dhe integrimin e grave viktima të dhunës” në zbatimin e rrjetit Nacional kundër Dhunës ndaj Grave dhe Dhunës në Familje të mbështetur nga Agjencia Austriake për Zhvillim i cili implementohet në nivel lokal nga OJQ CORTEX-Tetovë!

Related posts

Dita e fundit e Regjistrimit, ESHS i bindur se do të përfundojë në afatin ligjor

D V

Interesimi për vaksinim kundër Kovid-19 është duke u rritur – deri dje janë vaksinuar 358.686 qytetarë

R Zh

Nevzat Bejta për rastin tragjik: Mbrëmja e së mërkurës po na bëhet e zymtë

Redaksia

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More