Agjencia Zhurnal.mk
Maqedoni

Teuta Arifi vazhdon aktivitetet intensive, rekonstruimi i plotë i rrugës Dritan Hoxha!

Tetovë, 11 maj – Kryetarja e Komunës së Tetovës Teuta Arifi ka vazhduar me investimet e shumta sidomos në infrastrukturë dhe jo vetëm.

Në vijë të këtyre aktiviteteve që po intensifikohen është edhe  asfaltimi i rrugës Dritan Hoxha  në gjatësi 165m.

Por e para e Komunës nuk është ndalur vetëm këtu. Ajo konfirmoi edhe  mbi Linjën e re të ujësjellësit në të dy anët e rrugës në gjatësi 330m .Duke qenë gjithnjë tek ky investim infrastrukturor Arifi tha se aty do të bëhet edhe kanalizim i ri fekal dhe atmosferik në gjatësi 165m si dhe bekatonizim i trotuareve me sipërfaqe 740m2 dhe ndriçim i ri LED .

Vlera e përgjithshme e investimit 11.5 milion denarë!

..

Postime të ngjashme

Punëtorët e ndërtimtarisë punojnë në temperatura mbi 40 gradë Celsius

D V

BESA themeloi nëndegën në Çellopek

D V

Qeveri: Sllavica Kotirova drejtoreshë e re e doganave

D V

Vetëm 35% e të punësuarve në Maqedoni marrin paga mbi mesataren

D V

Moti për ditët në vijim në Maqedoni

D V

Xhambaski: Nëse respektohen “vijat e kuqe”, komisioni maqedono-bullgar nuk do të mund të funksionojë

D V

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Akcepto Më tepër...