Agjencia Zhurnal.mk

Thaçi: Kemi plan për rimëkëmbje ekonomike

Çegran, 9 korrik, Zhurnal.mk – PDSH ka plan për rimëkëmbje ekonomike. Kreu i këtij subjekti, Menduh Thaçi nga Çegrani porositi qytetarët se do të angazhohet për investime të huaja dhe do t’i ndihmojnë mërgimtarët shqiptar të kthehen në vendlindje dhe të investojnë në fabrika dhe biznese të reja.

“Ai kapitali i huaj janë vëllezërit tanë që janë jashtë në diasporë të cilët kanë forcë financiare të vijnë këtu të hapin fabrika apo biznese tjera. Nëse këtë e mundësojmë atëherë mund të flasim për qindra dhe mijëra të punësuar dhe kështu ta rrumbullakojmë projektin”-tha Menduh Thaçi, Kryetar i PDSH-së.

Marketing 2/1

Marketing 2/2

Marketing 2/1

Marketing 2/2

R ZH

Lajmet e fundit

Loading...

Regjistrim Domain, Ueb Hosting, Uebfaqe për kompaninë tuaj, vetëm për    273 euro

error: Content is protected !!