Agjencia Zhurnal.mk

Thaçi me kandidatët për deputet takon qytetarët në Gostivar dhe Tetovë

Tetovë/Gostivar, 8 korrik – Menduh Thaçi dhe Frymzim Dauti në Forinë të Gostivarit. “Duhet një lider i cili merr pozitë në qeveri. Duhet me shpejtësi të kanalizohen mjetet buxhetore në zhvillimin e infrastrukturës, ndërtimin e shkollave e kështu me radhë.”

Menduh Thaçi dhe Frymzim Dauti në Forinë të Gostivarit.“Duhet një lider i cili merr pozitë në qeveri. Duhet me…

Posted by Partia Demokratike Shqiptare on Wednesday, July 8, 2020

Menduh Thaçi dhe Frymzim Dauti në Balindoll të Gostivarit.

“Jemi munduar që platformën tonë ta bëjmë sa më të thjeshtë që të jetë sa më e qartë për njerëzit. Duhet definitivisht që RMV ta procesojë demokracinë konsensuale.”

Menduh Thaçi dhe Frymzim Dauti në Balindoll të Gostivarit.“Jemi munduar që platformën tonë ta bëjmë sa më të thjeshtë…

Posted by Partia Demokratike Shqiptare on Wednesday, July 8, 2020

Posted by Partia Demokratike Shqiptare on Wednesday, July 8, 2020

Fotografi nga takimi i kryetarit Menduh Thaçi me nëndegën “Teteks 2” – Tetovë

Marketing 2/1

Marketing 2/2

Marketing 2/1

Marketing 2/2

T E

Lajmet e fundit

Loading...

Regjistrim Domain, Ueb Hosting, Uebfaqe për kompaninë tuaj, vetëm për    273 euro

error: Content is protected !!