Agjencia Zhurnal.mk

Thaçi viziton fshatrat e Krushevës

Krushevë, 1 korrik “Prodhuesit e këtyre anëve ballafaqohen me një varg problemesh duke filluar nga infrastruktura e dobët e cila është e nevojshme të zhvillohet dhe përmirësohet në mënyrë që këta individë të cilët merren me prodhimtari, bujqësi e blegtori të kenë kushte më të mira. PDSH ka menduar për këto prandaj investimet kapitale do t’i kanalizojmë edhe në këto anë që të stimulohet prodhimi dhe veprimtaritë tjera me përparësi krahasuese.”

Menduh Thaçi në fshatin Nerovë të Krushevës

“Me ardhjen e PDSH-së në pushtet kostoja e lartë e prodhimit të produkteve bujqësore do të ulet. PDSH do të mundësojë që personat që zhvillojnë veprimtari të tillë të arrijnë më lehtë deri te subvencionimet.”

Marketing 2/1

Marketing 2/2

Marketing 2/1

Marketing 2/2

T E

Lajmet e fundit

Loading...