Agjencia Zhurnal.mk
Ekonomi

Tharja e rrobave në ballkon në dimër tani më është e kaluar!

Kjo është periudhë ideale të bleni makinën për tharjen e rrobave të dëshiruar prej kohësh!

Ka më tepër mënyra që të sillni vendim të këtillë pikërisht tani. Arsyeja e parë është se ka filluar mot i ftohtë dhe me mjegulla që gjithsesi nuk përshtatet në tharrjen e rrobave në ballkonin apo oborrin tuaj, ndërsa arsyeja e dytë janë modelet e shkëlqyera për tharjen e rrobave në Gorenje që për momentin janë në zbritje!

Në Gorenje do të gjeni zgjedhje të shkëlqyer të makinave për tharjen e rrobave me çmime promovuese, të cilat i përshtaten nevojave dhe zakoneve të secilit. Mund të zgjedhni makinë me kapacitet edhe deri në 9 kilogramë, model konvencional, si dhe model me pompë ngrohëse ose model me gjenerator me avull. Oferta promovuese e makinave për tharjen e rrobave nga Gorenje përfshin modele me efikasitet energjetik edhe deri në A+++, standard apo motor inverter, kazan WaveActive që është i butë ndaj pëlhurave, 14 programe paraprakisht të definuara automatikisht dhe shumë karateristika tjera që gjithë procesin e tharjes së rrobave e bëjnë më të lehtë.

Favorit në këtë sezonë vjeshtë-dimër në Gronje është makina për tharjen e rrobave me pompë ngrohëse DA83IL/I . Për shkak të motorit inverter të fuqishëm e të qetë dhe pompa ngrohëse ekonomike, ky model mund të lavdërohet me klasën e shkëlqyer energjetike A+++, që mundëson kursim të konsiderueshëm të shpenzimit, por edhe tharje më të butë krahas sistemit konvencional për tharje.

Ky model është i pajisur me teknologjinë IonTech. Teknologjia IonTech largon pjesën më të madhe të alergjeneve, mbetjet e tymit, polenit dhe mbushjet elektrostatike të krijuara gjatë procesit të tharjes. Falë jonizatorit rrobat tuaja do të jenë minimalisht të rrudhosura dhe me freski maksimale.

Shikoni më tepër detaje për modelin favorit dhe vizitoni dyqanet e Gorenje:

https://www.gorenje.com.mk/proizvodi/bela-tehnika/masini-za-perenje-i-susenje/modeli/masini-za-susenje-alista/da83il-i/729363#product

Postime të ngjashme

Në vijim është pagesa e kthimit të tatimit mbi të ardhurat personale për fermerët

Z H

Bytyqi: Paga mesatare do të vazhdojë të rritet

J D

“Telekomi i Maqedonisë” për 2,3 për qind i ka rritur të ardhurat nga shitjet në vitin 2020

Bexhet Musliu

Qeveria kundër organizimit të dasmave dhe ahengjeve

J D

Bytyqi: Do të gjendet kuorum dhe virtyt që të miratohen zgjidhjet ligjore për operacionalizimin e masave ekonomike

J D

Prej nesër fillon pagesa e pensioneve

J D

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Akcepto Më tepër...