Agjencia Zhurnal.mk

Tifozet seksi mahnisin me në Kupën e Amerikës

Por, në sytë dhe aparatet e fotoreporterëve, nuk kanë munguar as tifozet seksi në tribuna, apo tifozët e veçantë prej veshjeve të tyre.

Në fakt, tifozet latine gjithmonë kanë qenë të njohura për format e tyre, edhe në Botërorë të ndryshëm të kaluar. Më poshtë, disa prej tyre nga përfaqësuese të ndryshme.

Marketing 2/1

Marketing 2/2

Marketing 2/1

Marketing 2/2

T E

Lajmet e fundit

Loading...