Agjencia Zhurnal.mk

Tjetër rast me korona virus në një çerdhje në Manastir

Manastir, 28 shtator – Zhurnal.mk – Një përkëdhelëse dhe 13 fëmijë nga një çerdhe në Manastir janë në izolim, pasi tek një përkëdhelëse është vërtetuar prani e korona virusit, informon Zhurnal.

Bëhet fjalë për çerdhen “Koca Vasileva”. Në këtë çerdhe para tre javëve kishte një tjetër rast të përkëdhelëses pozitive me Covid, ndërsa pesë fëmijë dhe pesë të punësuar u futën në izolim.

Nga çerdhja thonë se dy rastet nuk kanë ansjë lidhje mes vete. Çerdhja vazhdon me punë.//Zhurnal.mk

Marketing 2/1

Marketing 2/2

Marketing 2/1

Marketing 2/2

Z H

Lajmet e fundit

Loading...