Agjencia Zhurnal.mk

TNT, dorëheqje e parevokueshme e porotës

Shkup, 13 janar, zhurnal.mk – Gjykatësja Liljana Koçovska-Ivanovska sot ka dhënë dorëheqje. Para fillimit të gjykimit për rastin “TNT”, Koçovska me shkrim ka njoftuar Gjykatën Penale se tërhiqet.

Ivanovska-Koçovska po tërhiqet për herë të dytë. Herën e parë indryshoi mendje pas premtimeve të kreut të Penales, Ivan Xholev se do ta mbroj nga kërcënimet dhe presionet. Në dorëheqjen e sotme ka theksuar se tërhiqet për shkaqe shëndetësore.

Marketing 2/1

Marketing 2/2

Marketing 2/1

Marketing 2/2

XH.I

Lajmet e fundit

Loading...