Agjencia Zhurnal.mk

Tradicionalisht vendosen kurora lulesh në Monumentin e fëmijëve refugjatë

Shkup, 30 qershor – Delegacione të shoqatave të maqedonasve dhe fëmijëve refugjatë të bashkuar në Unionin Makedon dhe delegacioni kuvendor i përbërë nga Tatjana Prentoviq dhe Trajço Dimko, sot do të vendosin kurora me lule në Monumentin e fëmijëve refugjatë – viktima nga Lufta qytetare në Greqi në vitin 1946-1949 në parkun “Gruaja luftëtare” në Shkup.

Monumenti i fëmijëve refugjatë është zbuluar më 30 qershor të vitit 1968 kur në Shkup u mbajt takimi i parë botëror i fëmijëve refugjatë. Pas vendosjes së luleve në Monument shënohen 70 vjet nga fundi i Luftës qytetare në Greqi.

Marketing 2/1

Marketing 2/2

Marketing 2/1

Marketing 2/2

T E

Lajmet e fundit

Loading...