Trafik i moderuar në rrugë të thata, pa vonesa të gjata në pikat kufitare

Shkup, 13 shtator – Trafiku në rrugët shtetërore është i pandërprerë në rrugë të thata me intensitet të moderuar në rrugët jashtë zonave urbane. Në pikat kufitare nga ana e Maqedonisë, nuk ka më vonesa për hyrje dhe dalje nga vendi.

 

AMSM rekomandon shpejtësinë e rregulluar, respektimin e sinjaleve të vendosura të trafikut dhe menaxhimin e kujdesshëm të automjeteve, veçanërisht në rrugët nëpër lugina, luginat e lumenjve dhe grykat, ku ekziston mundësia e rrëshqitjes së dheut. Kjo veçanërisht i referohet seksioneve Katlanovo – Veles, Mavrovë – Dibër – Strugë, Vinica – Berovo dhe Kocani – Delchevo.

Për shkak të asfaltimit të rrugës, komunikacioni në rrugën A1K1 Prilep – Lenishki Most deri më 20 shtator do të zhvillohet në mënyrë alternative në një korsi, për të cilën është caktuar sinjalizimi i përshtatshëm i komunikacionit.

Related posts

Gjykata ka refuzuar ta kthejë Rashkovskin në Shutkë, pasi Prokuroria sërish ka kërkuar paraburgim

D V

Prokuroria kundër ri dorëzimit të dëshmive për rastin “Tortura”

Z H

Panovski: Nuk do të rekomandoja vaksinim të fëmijëve

D V

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com