Trafiku mesatar, nuk ka ndalesa në vendkalimet kufitare

Shkup, 16 shtator 2021 (MIA) – Intensiteti i komunikacionit në akset rrugore jashtë mjediseve urbane është mesatar.Në vendkalimet kufitare nga ana e Maqedonisë së Veriut, nuk ka pritje më të gjata për hyrje dhe dalje nga vendi.

Siç njofton LAMM, komunikacioni në rrugët shtetërore po zhvillohet pa ndërprerje nëpër rrugë të thata.

LAMM rekomandon shpejtësi të adaptuar, respektimin e sinjaleve të përcaktuara të komunikacionit e veçanërisht drejtim të automjetit me kujdes, posaçërisht në rrugët nëpër gryka, ku ekziston mundësia e rrëshqitjes së dheut. Kjo vlen veçanërisht për pjesët rrugore Katllanovë – Veles, Mavrovë – Dibër – Strugë, Vinicë – Berovë dhe Koçan – Dellçevë. 

Related posts

Danimarka i dhuroi dy milionë vaksina “Astra Zeneka” Ballkanit Perëndimor, për Maqeodninë e Veriut 250.000 doza në dërgesën e parë

D V

Bashkëpunojnë bankat popullore të Maqedonisë dhe Kroacisë

Z H

Medikamenti për pacientët me fibrozë cistike duhet të arijë këtë javë

Z H

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More