Trafiku në rrugën rajonale Shtip – Koçan i bllokuar në dy drejtimet

Shkup, 21 shtator – Trafiku në rrugën rajonale Shtip – Koçan nga ora 10:30 është i bllokuar në dy drejtimet për shkak të një tubimi publik.

Related posts

Qeveria do ta mbajë mbledhjen e 113-të

Z H

Qeveria i miratoi propozim-ligjet për dokumentet e udhëtimit, për letërnjoftime dhe numrin amë

D V

Shahpaska: Po bëjmë gjithçka për të lehtësuar jetën e qytetarëve

Z H

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More