Maqedoni

Trafiku rrugor po zhvillohet me intensitet mesatar nëpër rrugët urbane dhe interurbane të vendit

Zhurnal Ads

Shkup, 13 shtator – Komunikacioni në rrugët shtetërore po zhvillohet nëpër rrugë të thata. Intensiteti i komunikacionit në akset rrugore jashtë mjediseve urbane është rritur.

Në vendkalimet kufitare nga ana e Maqedonisë së Veriut nuk ka pritje për hyrje dhe për dalje nga shteti.

LAMM rekomandon shpejtësi të adaptuar, respektimin e sinjaleve të përcaktuara të komunikacionit e veçanërisht drejtim të automjetit me kujdes, posaçërisht në rrugët nëpër gryka, ku ekziston mundësia e rrëshqitjes së dheut. Kjo vlen veçanërisht për pjesët rrugore Katllanovë – Veles, Mavrovë – Dibër – Strugë, Vinicë – Berovë dhe Koçan – Dellçevë.

Postime të ngjashme

Në interesa të kujt punon Grubi? Nëse vonohet emërimi i drejtorëve të ri, s’do kenë buxhet të bëjnë asnjë ndryshim!

R ZH

23 vjet nga vdekja e Shën Terezës

T E

Ministria e Drejtësisë ende pa draft-version për Ligjin për Regjistrimin e Popullësisë

XH,I
duke ngarkuar....

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read more...