Tragjedia në Tetovë, mbërrijnë ekspertët gjerman

Shkup, 15 shtator – Kanë mbërritur në vend ekipi I ekspertëve gjerman që duhet të hetojnë shkaqet dhe rrethanat e zjarrit në spitalin modular në Tetovës.

 

Ekipi gjerman nga Shërbimi Federal Kriminalistik (BKA) fillimisht përbëhet ngady krim-teknik/forenzikë për hetimin e zjarreve dhe dy krim/teknikë/forenzikë për matje laserike të hapësirave dhe fotografimin.

Ekspertët gjerman do të punojnë së bashku me krim-teknikët e MPB-së si mbështetje të PTHP-së gjatë hetimeve për konstatimin e shkaqeve të zjarrit në spitalin modular të Tetovës, që natën e 08 Shtatorit shkaktoi vdekjen e 14 personave.

Related posts

Miteva pyet Shilegovin: Ku shkuan 12.5 milionë euro

D V

Mickoski: Për shkak të korrupsionit nuk ka mjaftueshëm investime

D V

Dimitrov në takimin joformal të ministrave për çështje evropiane

Z H

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More